12 Martie, Bucuresti

 

Pe 12 Martie are loc Prima Conferinta din Romania dedicata Comunicarii de Criza!


Nume*
Functie*
Organizatie* Departament*
Adresa*
Telefon* Mobil
Email* Fax
Cum ati aflat de conferinta?
Aria de activitate*Taxa de participare*:


Ziua 1
Taxa de participare 200 *

**Taxa de participare include: acces la conferinta, pauze de cafea, pranzuri, suporturi materiale pentru prezentari, publicatii distribuite in timpul conferintei.

Pretul nu contine TVA.
PLATA:
Cash - va rugam sa o contactati pe Raluca Asanache: la raluca.asanache@sbc.com.ro sau (+40) 0751 163 414
Transfer bancar- plata se face in RON la cursul BNR din ziua platii, in contul deschis la BCR Sector 1, beneficiar S.C. Saga Business&Community  RO 10 RNCB 0072 0496 8334 0001


Daca ati primit un discount special de inregistrare pe e-mail, va rugam sa introduceti codul unic de discount


Doresc factura
Nr. de inregistrare*: Cod fiscal*:
Banca:
Cont bancar:


pentru a schimba click pe cod
 Introduceti codul din imagine
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii!
Confirmare: Dupa ce am primit confirmarea rezervarii dumneavoastra in scris, va vom trimite un email de confirmare. Factura va fi trimisa la scurt timp dupa.
Acces si cerinte speciale: Va rugam sa o contactati pe Raluca Asanache la raluca.asanache@sbc.com.ro, (+40) 0751 163 414 pentru orice cerinte specifice pe care le puteti avea.
Anulari: Toate anularile trebuie sa fie facute in scris la raluca.asanache@sbc.com.ro si nu trebuie facute mai tarziu de 5 zile lucratoare inainte de conferinta. Aceste anulari sunt supuse unei taxe de manipulare si de administrare de 20% per participant, care va fi dedusa din orice restituire sau factura, dupa caz.

Nicio anulare nu este acceptata in termen de 5 zile de la data conferintei, insa un participant substitut poate fi desemnat in scris, la raluca.asanache@sbc.com.ro.